Prøv noget nyt i jeres parforhold

par sexlegetøj

Føler du og din partner, at det er på tide, at der sker noget helt nyt i jeres forhold? Når der går hverdag og rutiner i den, kan kærligheden og intimiteten nemt blive glemt lidt. For at skabe noget spænding og nyt liv, kan I prøve at gøre noget helt nyt sammen.

Lav overraskelser for hinanden

Det kan måske lyde lidt skørt, men faktisk kan det give rigtig meget, hvis I laver små overraskelser for hinanden en gang imellem. Det kan være store som små overraskelser. Fælles er, at det viser noget omtanke for den anden lidt udover det sædvanlige. En overraskelse kan være alt fra en buket blomster til en hjemmelavet middag.

Få jer en fælles interesse

I har måske hver jeres hobby, som I kan lide at dyrke, men har I noget, som I går op i sammen? Hvis I får jer en fælles interesse, har I noget at gå og hygge jer med sammen på de dage, hvor I ikke har noget at se til. Hvis I godt kan lide at være aktive, kan I f.eks. starte til en sport sammen. I kan også løbe ture ved stranden eller i skoven. Det kan også være, at I vil forsøge at være kreative og prøve at male el.lign. Det er selvfølgelig kun fantasien, der sætter grænser.

Eksperimentér i soveværelset

Når der skal ske noget helt nyt, kan det lige så vel dreje sig om i soveværelset. Det kan være, at I hver især går rundt med nogle fantasier, der aldrig er blevet til virkelighed. Hvorfor så ikke springe ud i det? Det kan også være, at I har mod på at introducere sexlegetøj til jeres sexliv. Sexlegetøj kan fungere som en rigtig spændende tilføjelse til soveværelset, fordi det netop sætter gang i noget helt nyt. For mange kan det virke grænseoverskridende, men det handler blot om at finde det, der passer til lige præcis jer som par. Hos Lovebuddy kan I f.eks. få alverdens ting og sager.

I kan finde mange flere tips til at prøve noget nyt i jeres parforhold her.