Ny sponsorkontrakt + kampreferat

Sponsorkontrakten indebærer blandt andet at alle klubbens hold i de kommende 3 sæsoner skal spille i Luanvi sportstøj.

Alle klubbens medlemmer, vil derfor blive iklædt en træningsdragt fra Luanvi, hvor klubbens sponsorer vil være at finde på. Foreløbig er 90 dragter bestilt, men da vi forventer medlemsboom, især på ungdomssiden i den kommende sæson, så vil der blive bestilt så alle der har betalt kontingent får en dragt.

Pokalkampen i august mod en endnu ukendt modstander bliver første gang at klubbens tøj bliver luftet, da der inden juni måned lander de første 20 sæt tøj i klubben.

De trøjer har nummer 2-21 og vil være de standart numre der går igen på alle hold. Er der specielle ønsker om et bestemt nummer, vil det være muligt, for er mindre beløb at købe sit eget sæt, med valgfri nummer på.

Hvem er Luanvi Sportswear?

Luanvi er et af Sydeuropas førende brands indenfor sportstøj. Luanvi er relativt ukendt i Danmark og resten af Nordeuropa, men det er noget af det de ønsker og få lavet om på.

Det kan bl.a. nævnes at Luanvi har været tøjsponsor for C.F. Valencia (fodbold), Portland San Antonio (håndbold), Det spanske landshold (håndbold) og det Kroatiske landshold (fodbold)

Onsdag den 4. juni klokken 19.00 afholder den nye trænerduo i Skanderborg, spillermøde for alle interesserede, der har lyst til at spille i 1. division næste sæson.

På mødet vil trænerduoen fremlægge deres planer, ambitioner og forventninger til den kommende sæson.

Spillermødet foregår hos René Toustrup på adressen

Vi ses!

1. del af kampreferat af Skanderborg kampen. Det var i det hele taget en utrolig tæt kamp, hvor der virkelig blevet gået til den, det var nået man også kunne se på spillerne efter kampen, fordi var fuldstændig ødelagt og trække – ingen tvivl om det.

Skanderborgs 1. hold drog lørdag eftermiddag til Esbjerg efter to hjemmebane nederlag i træk, til henholdsvis Esbjerg (9-4) og Aab (8-4), så der skulle ske noget hvis ikke Skanderborg skulle sættes af i top striden.

Det var et veloplagt Skanderborg mandskab i stærk opstilling, dog uden sidste sæsons topscore Thomas Bådsgaard, rutinerede backs Jacob Astrup og Palle Christensen og de unge talenter Casper Nielsen og Mikkel Kristoffersen. Til gengæld havde holdet god glæde af Jesper Seirup, som var tilbage i truppen efter at have været ude et par uger med en skade.

Så med 11 markspillere og en målmand var der en fornuftig stemning på holdet, og folk var opsatte på at skabe et godt resultat mod Esbjerg.

Det var desuden Christoffer Pahles sidste kamp for Skanderborg inden han igen tager tilbage til Århus Elite Floorball. Der skal ikke herske tvivl om at vi kommer til at savne Pahle utroligt meget, han har i de første 5 kampe været en utroligt værdifuld spiller for holdet både spilmæssigt og socialt. Lean Johnsen fortalte mig også efter kampen at han er utrolig ked af at miste Pahle (igen), da han virkelig værdsætter deres intime samtaler i badet efter træning og kamp, hvad Lean mener med dette vil jeg ikke kommenterer yderligt andet end, at en person kan blive utrolig ærlig når denne har indtaget nok alkohol.