Skal der lidt mere go i jeres forhold, så læs med her

Et forhold har det med at være under angreb af den grimme grimme hverdag. 

Er jeres forhold også blevet kraftigt beskudt af hverdagen, så er det med at kæmpe imod. Det er heller ikke helt så svært som mange gør det. For hvis du gerne vil have mere liv i sagerne, så gælder det blot om at rejse sig og gøre det.

Det kan godt være i er blevet vant til at du sidder på sofaen og ser tv mens hans pudser fælge i garagen. Der er dog intet i vejen for at du hopper i noget sexet lingeri og forstyrrer ham. Du kan være sikker på han ikke har noget imod hvis du komme ud, klædt i noget småt og lækkert. Det skulle undre om ikke han pludselig har glemt alt om sine alufælge

Nu sidder så nogen og tænker “men min mand er jo ikke så vild med sexet undertøj”. Jo det er han faktisk, han har bare hørt dig sige at du ikke rigtig er så vild med at tage det på. Faktum er at ingen mænd har noget imod blonder, selvsiddende strømper eller måske noget fetish beklædning. Det er bare ikke alle der tør indrømme det. 

Det kan også være i skal gå mere i retning frækt legetøj!

Frækt undetøj er en ting, og det tænder. Det giver også både dig og ham en form for bonus. Det bliver dog først rigtig sjovt når der kommer noget frækt sexlegetøj med i legen. Det er her man kan booste nydelsen ved sexlivet. Det kan være alt fra trådløse æg der kan tages med til fræk fifty shades bondage. 

Det at give sit sexliv en helt ny dimension sætter ny ild i lidenskaben. Hvis har dyrket utrolig hed sex, så kan både du og ham gå i flere dage og smile frækt ved tanken om den anden.