Nu bliver det alvor!

Træningen startede først den 12. august efter en lang sommerferie. Så der gik lige tre træninger, før vi kom ordentligt i gang med sæsonen. Allerede efter 14 dage skulle holdet spille sin første træningskamp mod Viborg Saints fra 2. division. Det var en meget lige kamp, hvor det viste sig, at vi ikke rigtigt var kommet op i omdrejninger igen efter ferien. Viborg vinder kampen 2-3. Kampen gav en idé om hvad vi skulle arbejde med de næste par  træningspas. Rabatkode

Det går herefter godt til træning flok møder op og giver den hele armen når de er der. Så det er nogle intense træninger hvor folk gerne vil bevise deres værd, og kæmpe for en plads på holdet. Ugen efter Viborg kampen skal vi spille træningskamp mod Randers Raptors fra vores egen division. Jeg kendte ikke så meget til Randers. Så at skulle møde dem gav også et indblik i deres trup og spillestil. Kampen var tæt og bliver spillet i et godt tempo, vi spiller kun 2 perioder mod dem, som vi vinder 3-2 til allersidst. Vi får vendt stillingen fra 1-2 til allersidst i kampen. Det bliver nogle tætte og hårde kampe mod Randers, den kommende sæson. Men absolut også kampe der kan vindes, hvis vi er på dupperne.

To dage efter er der sæsonens første vigtige turneringskamp. Vi spiller pokalkamp mod sidste års suveræne 1. divisions vindere fra Kvissel Millionaires. De skal op og prøve kræfter mod ligaens bedste hold denne sæson, og lur mig om de ikke snupper en slutspils plads. Drengene, fra Killerbees, kæmpede forbilledligt mod overmagten og holdte et klasse mandskab inden for rækkevidde de første par perioder. I sidste periode slipper kræfterne op og Kvissel afgør kampen til slutresultatet 3-9 til Kvissel. Kampens store profiler var Målmand Jonathan Bruun, Palle Christensen og anfører Anders Høgh.

De næste par træninger er rigtig gode med masser af fart og tænding. Vi er ved at være oppe i gear til sæsonstarten. Odder spørger om en træningskamp mod os. Vi takker ja til at møde dem, hvilken kunne give os chancen for at træne, mod en modstander, hvor vi har initiativet. Men kampen bliver rodet, mod et hold som spiller indianerhockey, og ikke rigtig har nogle faste pladser på banen. Når vi har bolden spiller vi den fint rundt, men bliver ikke ret farlige fordi de står i en klump rundt om målet. Hvis man kigger på skudstatistikken i denne kamp har vi ca 60 afslutninger hvor de 15 er inden for rammen. Fint med mange afslutninger, men vi mangler at ramme kassen. Odder viser sig at være farlige foran mål. Kun nogle gode redninger fra Jonathan gør at de ikke følger med os. Vi vinder kampen 6-1 og den er aldrig i fare, men kampen var ikke særlig pænt spillet. Vi fik kun lidt ud af den kamp.

Torsdag den 23. september kommer Team Århus elite hold forbi og spiller træningskamp. Det bliver en utrolig svær kamp mod et af de bedste hold i landet. Kampen giver os en chance prøve kræfter mod nogle gode spillere, og det ser vi meget frem til.

Turneringen starter den 2. oktober hjemme mod nedrykkerne fra ligaen. Rivalerne fra ÅFS kommer forbi. Det bliver en tæt op hård affære så kom forbi og kig. Kampen starter kl. 14.30 og spilles i træningshallen på fælleden. Blot 7 dage efter kommer Sunds Seahawks på besøg, sidste sæson bød på nogle tætte opgør mod klubben fra Midtjylland. I år ser de ud til at have forstærket sig markant med spillere fra landets bedste række. Så vi skal spille op til vores bedste, hvis vi skal have noget