Messer? Slik med logo er den rigtige løsning!

Reklameartikler er altid en nem og fed måde til at brande sin virksomhed på. Men der findes et hav af muligheder inden for reklameartikler og dette kan ofte godt være uoverskueligt. Stort set alle reklameartikler kan bruges til alle målgrupper til alle lejligheder, men det er relevant at kigge på hver enkel reklameartikel til hver enkel lejlighed, så I opnår det bedst mulige resultat. Målet er jo at fange potentielle kunders opmærksomhed så I på sigt kan have en stigning i jeres omsætning. Så med hvilken reklameartikel kan I som virksomhed bruge til at skabe mersalg. Det kan os hos TopSupplies hjælp jer med.

Messer, firmafester og andre arrangementer

Er I en virksomhed som ofte er ude til sociale arrangementer med jeres kunder, konkurrenter samarbejdspartnere m.m. Det kan være I holder firmafester eller er ude til messer et par gange om året. Så er bolcher med logo en ideel reklameartikel at medbringe. Bolcher med logo er en lille diskret artikel som alligevel formår at fange manges opmærksomhed. De fleste har en sød tand, og denne søde tand kan bolcher med logo bidrage positivt til. Bolcher med logo vil bidrage positivt til en lang og travl dag på messen for jeres egne medarbejdere samt for de besøgende, da man ofte er træt og har lyst til sukker. De besøgende vil have lyst til et bolche og vil derfor opsøge jeres stand. Ved at de henvender sig til jer og kommer i dialog med jer vil de få kendskab til jeres virksomhed. Hvis I også yder en god service, vil de med sikkerhed have jer i tankerne til deres næste køb af det I leverer. På den måde kan de besøgende på messen blive potentielle kunder. Derudover vil de tage jeres virksomhedsnavn med videre til deres omgangskreds. De vil fortælle godt om jeres virksomhed og der ville komme et øget kendskab til jeres virksomhed og endnu flere potentielle kunder. Så at have bolcher med navn med på messe vil udelukkende skabe en positiv effekt. Derudover vil I kunne benytte jer af dem til firmafester eller andre arrangementer, da alle vil have lyst til bolcher med navn og få gavn af dem. Det vil skabe en hyggelig stemning og der vil være lidt til den søde tand.

Sammen kan vi opfylde præcis hvad I ønsker

Ved at benytte sig af bolcher med logo har I rig mulighed for at være indover i design processen. I vælger helt selv smag. Vi har et hav af muligheder inden for smage herunder blandt andet lakrids, jordbær, blandet frugt, mint og meget mere. I har også mulighed for at blande smagene så I kan være sikre på at vælge noget alle kan lide. Derudover vælger I helt selv farve på indpakningen. Skal det passe til jeres logo eller kører I en fed kampagne så den skal tilpasses derefter, så er der altså også mulighed for det. Derudover vælger I selvfølgelig også hvad der skal trykkes på logoet. Så på den måde kan vi sammen med jer og fabrikken skabe præcis de bolcher med logo som I ønsker.