SEJR I SÆSONÅBNEREN!

I lørdags skulle Skanderborg Killerbees spille deres første liga kamp i Unihoc Ligaen. Kampen var mod oprykkerne fra Helsingør. Dette var en kamp, som skulle vindes, for at få den bedste start på sæsonen. Allerede til torsdags træningen inden kampen, stod det klart, at vi manglede flere profiler mod Helsingør. Jesse Fortunato, Jeppe Juhl og Tomas Havelka var alle forhindret. Heldigvis gik vores nye svensker Victor Gustafssons licens igennem til os fredag, og han var dermed klar til lørdagens liga brag.

Vi mødte alle friske og veloplagte op til Helsingør, og var hermed klar til kampen. Allerede i opvarmningen kunne man mærke spændingen, intensiteten og samtidig lidt nervøsitet. Alt dette bar første periode præg af. Heldigvis, er det Skanderborg som kommer bedst fra land. Holdet var boldstyrende og skabte flere chancer end Helsingør. Dette førte også til 1-0 målet, som blev sat ind af vores anfører Christian Bendtsen assisteret af Brian “Wulle” Nielsen. En løftet pasning ind i feltet og kamp om bolden, men Bendtsen fik listet den forbi en velspillende Michael Ejlerskov i Helsingør målet. Efter målet bølgede spillet en smule, og chancerne var der i begge ender. Dog gik Skanderborg til periode pause med en føring.

Anden periode blev fløjtet i gang, og med en smule ændringer i opstillingen. Skanderborg kørte Mathias Christoffersen op som wing istedet for center ved siden af Lasse Rolighed, og dermed blev der kørt på to wing par og en fast center i Brian Wulle. Når Wulle skulle hviles spillede Mathias Christoffersen center. En løsning som fungerede og det blev til flere gode afslutningen i begge angrebskæder. Dette førte også til et flot mål af Philip Olsen assisteret af Wulle til 2-0. Philip modtog bolden højt i slottet og vendte på en tallerken og så var Ejlerskov passeret igen. Endnu engang kunne Skanderborg ikke helt holde momentum, hvilket gjorde, at Helsingør på et frislag fra vores hjørne fik sat bolden ind udefra. Denne gang måtte Mathias Hansen i Skanderborg målet se sig passeret. Hansen stod en helt fantastisk kamp! Anden periode slutter 2-1 til Skanderborg.

Tredje periode skulle i gang. Fokus skulle stadig være på den hårde defensiv. Denne periode startede Skanderborg i undertal i 2 minutter, da en noget tvivlsom kendelse ramte Skanderborg og Victor Gusstafsson for liggende spil i sidste sekund af anden periode. Dette klarede Skanderborg på flotteste vis, hvor vores 6 boxplays spillere viste høj høj klasse!

Trejde periode bar en smule præg af lidt trætte ben, hvilket synes tydeligt i begge ender. I det 16 minut af perioden, efter en masse pres fra Helsingør, opsnapper Victor bolden på midten og aflevere til Mathias Christoffersen som driver bolden fra midten af og få meter fra mål afslutter resolut på Ejlerskov, hvilket giver en flot føring til 3-1. Herefter var der pres på Skanderborg, men Mathias Hansen og vores backer, Glenn, Mathias Nordmann, Christian Bendtsen og Nicklas Højholt tager flot fra. Kampen endte 3-1 til Skanderborg, og sejren var en realitet. Vi fik de 3 point som vi kom efter og nu er sæsonen skudt godt i gang. Flere ting var rigtig gode i kampen, og nogle ting skal der arbejdes mere på til træning. Specielt vores nye første målmand Mathias Hansen skal fremhæves for sit storspil, helt igennem fantastisk kamp med en meget høj redningsprocent!

Vi takker i øvrigt alle de medrejsende fans og glæder os til at se jer til første hjemmekamp i Skanderborg!