Seje ting til sommeren

Sommeren er det fleste danskeres favorittid på året. Solen kommer (nogle gange), vejret bliver varmere, og mange af os holder sommerferie. I artiklen her ser vi nærmere på en række seje ting til sommeren, som kan hjælpe dig med at få en sjovere og bedre sommer.

 

Glamping telt

Et glamping telt, er et stort telt med masser af plads indeni. Det bliver brugt til det der populært hedder glamping, som er en luksuriøs form for camping. Et glamping telt er i bund og grund et stort kanvas telt, som du kan slå op rundt omkring i naturen. I de store glamping telte er der endda plads til møbler som en seng, en lille kommode og hvad du ellers have brug for.

 

El-løbehjul

Skal du suse rundt på et elektrisk løbehjul her til sommer? El-løbehjul er en af de seje ting til sommeren, som du kan bruge år efter år. Du kan endda bruge dem, når det ikke er sommer. De er naturligvis meget mere behagelige at køre rundt på når det er varmt i vejret. De kan sagtes køre i vind, sne og regn, men det er naturligvis ikke lige så fedt, som når solen skinner.

 

Sammenfoldeligt badebar

Et sammenfoldeligt badebar, er som navnet antyder et badekar som du kan folde sammen når du ikke bruger det. Det er lavet af plastik, og kan nemt rykkes rundt på. Stil det ud i haven eller på terrassen om sommeren, fyldt med vand, og tag et dejligt karbad ude i den varme sol. Du kan ligeledes bruge badekarret indenfor, og er helt perfekt til f.eks. lejligheder og huse, som ikke har installeret et fast badekar.

 

Oppustelig vandpark

En oppustelig vandpark, er en af de seje ting som børnene vil elske. Det er et vandtårn med rutsjebane som kan pustes op. På den måde kan i have jeres eget lille private vandland hjemme i haven. Helt perfekt til børn som elsker alt lege med vand, og alle vandhundenes favorit sommergadget!