Pinligt at købe sexlegetøj?

De fleste af os kender det pinlige element, i det øjeblik man tager skridtet ind i en sexshop. For hvad hvis en bekendt ser dig gå derind? Eller endnu værre, hvad hvis du møder en bekendt i selve forretningen?

Der er mange bekymringer når man skal handle sexlegetøj i en fysisk forretning og selvom de sjældent er velbegrundede, indebærer det alligevel en minimal risiko.

Er du en af mange, som ikke er særlig begejstrede for at købe sexlegetøj i egen høje person, bør du overveje andre muligheder. Det mest nærliggende valg, er at bestille legetøjet på nettet, hvorved du vil få varen leveret.

Når det er sagt, så er de fleste butikker efterhånden blevet opmærksomme på behovet for diskretion. Det betyder at de udadtil, ikke er lige så frembrusende i udtrykket, ligesom deres indpakning/poser sjældent signalerer Sexlegetøj og Sexfreak.

Find det erotiske legetøj på nettet

Er du mere til at sidde hjemme i trygge rammer og bestille dit sexlegetøj på nettet, har du gode muligheder for dette. Der er mange gode webshops, med et enormt udvalg og med gode leveringsforhold.

Det betyder faktisk, at du tilmed kan spare penge ved at handle online. Priserne er i mange tilfælde lavere og finder du en shop med billig eller gratis levering, kan der være penge at spare.

Mange webshops vil sende dig varen i en diskret pakke. Det betyder at man reelt ikke kan se, du har bestilt sexlegetøj. De ved nemlig hvor pinligt det kan være at signalere til familie, postmanden og hvem der ellers får øje på pakken.

Er du endelig nervøs for, hvad der kommer til at stå udenpå pakke, kan du altid tage kontakt til webshoppen inden du bestiller.

En anden væsentlig fordel ved at finde dit erotiske legetøj på nettet, er det store udvalg. Generelt har webshops online mindst lige så stort et sortiment, som mange af de fysiske butikker.

Omvendt vil du ikke have mulighed for at se sexlegetøjet live og eventuelt se, hvordan det fungerer. Der er fordele og ulemper ved alting, men er du bange for at gå ind i en sexbutik, så overvej de shop du finder på nettet. De er et glimrende alternativ.