Når spinningcyklen rykker ind i dit hjem

Spinningcykler

Hvis det er besværligt for dig at komme i træningscenteret, så må du rykke træningscenteret hjem til dig.

Det er muligvis ikke helt realistisk at rykke hele maskinparken hjem i privaten, men lidt af den kunne du nok få plads til.

Du kunne jo starte med en spinningcykel.

Indret dig med en spinningcykel

De fleste har nok plads til en motionscykel derhjemme. Den fylder ikke alverden, heller ikke når du bruger den. Derfor kunne den godt få en central plads i stuen eller i soveværelset – hvor du nu tænker, at den står bedst. Den skal ikke stå i vejen – og den skal heller ikke stå så ubekvemt, at du ikke får den brugt.

Det skal gerne være sådan, at det er så nemt for dig som muligt lige at snuppe en god cykeltur af og til. Det der af og til bør helst være mindst en gang om dagen.

Sæt træningen i system

Kender du dig selv godt nok til at vide, at du muligvis ikke får brugt motionscyklen hver dag, så kan det måske være en god idé at sætte din træning i system.

Lav en form for skema over, hvornår og hvor længe du skal køre på den dagligt. Dette skema skal du sørge for bliver så realistisk som muligt. Det er jo dig, der skal bruge det skema, og du kender jo dig selv. Reguler dine ambitioner efter, hvad der er realistisk.

Står det mere eller mindre gode undskyldninger i kø efter en uges tid, så skal du nok regulere på skemaet, så det passer til dig.

Det er altid bedre at få lavet lidt motion end ingen.

Hvilken spinningcykel skal du vælge?

Det er svært at svare entydigt på. Først og fremmest bør du nok gøre dig klart, hvor meget du regner med at komme til at bruge cyklen. Der er jo ingen grund til at investere i cremen af motionscykler, hvis du kun får brugt den nogle få gange, inden den røg i skammekrogen.

Hvis du satser på at bruge cyklen dagligt – eller i hvert fald regelmæssigt, så kan du godt se efter en god model, der har en vis mængde af funktioner.

Som støtte til valg af spinningcykel kan du finde en god test af de bedste cykler på markedet. Her kan du orientere dig om, hvad det er, du skal være særligt opmærksom på. Du kan også nærlæse testresultaterne for disse udvalgte cykler.

Kom i bedre form

Når du så er kommet i gang med den regelmæssige spinningtur, så vil du nok snart opdage, at du rent faktisk kommer i bedre form. Det er jo netop det, motion handler om. Det er også en af de stærkeste motivationsfaktorer, at du tydeligt kan se og mærke, at din form og din styrke bliver bedre.

Det er det, der gerne skulle gøre, at du også får sat dig op på cyklen den næste dag – og den næste. Motion kan faktisk være sjovt.