Gratis Sexlegetøj: Her får du Fri Fragt / Gratis Fragt

Kan man få gratis sexlegetøj? Og Fri Fragt / Gratis Fragt hvergang man køber? Det er hvad vi i dette indlæg besvarer.

Der er nemlig ingen tvivl om, at der er nævneværdige beløber at spare. Derfor har vi lavet en komplet undersøgelse af markedet, og 1) fundet ud af hvor, og om du kan få gratis sexlegetøj og 2) hvordan du får gratis fragt?

Af nedenstående fremgår en oversigt over de danske forhandlere som tilbyder sexlegetøj med fri fragt eller gratis fragt, som det også kaldes. Nogle gange kører de selvfølgelig fri fragt på alle ordrer. Men generelt skal man op på et vist beløb før man som kunde får adgang til dette privilegie.


Sexlegetøj med gratis fragt – SINFUL.DK

sinful fri fragt

Sinful er selvfølgelig en uundgåelig forhandler når vi snakker om sexlegetøj med gratis fragt i Danmark. De er det absolut største på markedet, og det er der selvfølgelig en årsag til.

De har arbejdet hårdt for at nå der hvor de er, og derfor er de også rigtig godt til at give rabatter i form af gratis fragt på sexlegetøj.

Normalvis skal man dog købe for mere end 600 DKK for at få fri fragt. Så hvis du eksempelvis har 500 DKK i kurven, så kan det i de fleste tilfælde betale sig, at købe lidt mere i det du så vil kunne bruge de penge du alligevel skulle betale i fragt til at finansier et nyt stykke sexlegetøj.

Når du handler hos dem, så ved du også at du får kvalitets produkter og at de leverer til tiden. Så med andre ord er der kun incitamenter til at gøre det. Vi ved hvertfald, at du ikke vil blive skuffet. Deres trustpilot lyver heller ikke. De har nemlig 5 stjerner ud af 5 mulige.


Sexlegetøj med fri fragt – SEXSHOP.DK

Sexshop gratis fragt

Her har vi at gøre med danmarks anden største forhandler af sexlegetøj og ligesom sinful så tilbyder de i ny og næ også sexlegetøj med gratis fragt. Så på den måde er der ikke den største forskel ved første øjekast.

Det samme er faktisk lidt gældende ved deres produkter, for de har mange af de samme varer. Så der hvor folk ofte mener man skal kigge er selvfølgelig på hele oplevelsen i det af være kunde hos den enkelte. Vi er af den overbevisning, at begge har fordele og ulemper, og vi kan derfor ikke fremhæve en fremfor en anden.

Det vi dog kan sige er, at sexshop har fri fragt såfremt man kun køber for 500 DKK i deres webshop.

Det er ligesom med sinful heller ikke vores opfattelse. At de ikke leverer varerne eller sælger dårligt kvalitet – tværtimod.

Man bliver ikke Danmarks største og næst største forhandler af sexlegetøj hvis man har den tilgang til det.


Gratis Sexlegetøj

Det er som udgangspunkt ikke muligt, at få gratis sexlegetøj. Jo mindre du ønsker, at være sexlegetøjstester hos os. Det indbefatter, at du får tilsendte sexlegetøj mod, at du skriver indlæg (tests) omkring produkterne du modtager.

Der findes desværre ikke sexlegetøj, som du ellers kan få gratis. Det vil typisk være i forbindelse med, at du skal anmelde produkter og herefter skrive om dem.

Sexlegetøj med fri fragt eller gratis fragt

Når man køber sexlegetøj er det rart, at vide om der er fri fragt eller ej. Dette har vi blandt andet valgt at fokusere på, og derfor har vi på de to største forhandlere i Danmark funder ud af hvor meget sexlegetøj du skal købe for at få gratis fragt. Det viser sig nemlig, at der faktisk ikke skal særligt meget til.

Det hvis man efter gennemsnittet blot to varer der skal til for at man kan spare fragten væk – og det er trods alt nået man ligeså godt kan gøre, når man alligevel skal have det sendt.

Udover at du ved køb af sexlegetøj kan få fri fragt, så er det faktisk også sådan, at selvom det ingen steder står. Så prioriteres de ordre der er størst selvfølgelig også først, og derfor vil dit sexlegetøj med gratis fragt komme en smule hurtigere.

Vores erfaring er, at det specielt er til højtider at der kommer gratis fragt eller fri fragt på det meste sexlegetøj. Så hvis du står og er tæt på en af disse dage, så ville vi nok anbefale at vente lidt. Da det selvfølgelig giver dig adgang til rabatter, som du højst sandsynligt ikke ville få ellers