Gebyroversigt: Handel med aktier og krypto

At handle med aktier og kryptovaluta kan være en sjov ting, men det er mindre sjovt at betale gebyrer. Derfor kan det være en fordel for dig at danne dig et godt overblik over de forskellige platforme og deres gebyrer på de forskellige ting. Hvis du kan det, så kan du opnå de laveste gebyrer, når du handler. Dermed bliver din fortjeneste også større.

Hvis du kan finde en platform, hvor gebyrerne ikke er så høje, så kan du også investere mindre beløb ad gangen, og dermed kan du spare op hver måned. Hvis du ønsker at gøre dette med aktier, så kan vi godt nævne Nordnet med det samme. Derinde kan du nemlig lave en månedsopsparing med fordelagtige gebyrer.

Aktieplatforme

Når det kommer til aktieplatforme, så findes der generelt to valg i Danmark. Enten vælger man Saxo, ellers vælger man Nordnet. Deres gebyrer er meget ens, men hvis du er studerende, så kan du få endnu lavere gebyrer på Nordnet ved at sende dem et billede af dit studiekort.

Hvis du ønsker at handle udenlandske aktier og specielt amerikanske aktier, så bør du virkelig tage et kig på Degiro, hvor du nok finder markedets laveste handelsgebyrer på amerikanske aktier for danske kunder.

Kryptoplatforme

Der findes endnu flere kryptoplatforme, fordi det er meget nemmere at sætte sådan en op. Her er det altså vigtigt både at finde en troværdig platform og en med lave gebyrer. De mest populære er Coinbase, Bitstamp og Kraken. Disse har eksisteret i mange år, og de er blevet gennemtestet af mange danskere. Ønsker du helt specifikt at sælge dit Ethereum, så kan du finde den bedste måde at gøre det på her.

Vil du handle mere eksotiske valutaer, så kan du oprette en gratis handelskonto på Binance, hvor du kan finde hundredvis af forskellige valutaer, du nok aldrig har hørt om før.